Emelie Hollow

Supp: Beharie

27. august slipper Emelie Hollow sitt debutalbum «Half The Story», og inviterer til albumlansering og konsert på Parkteatret!

Dette er Emelie Hollow sin første solokonsert etter to konserter under by:Larm i 2020. Etter konserten i Kulturkirken Jakob, trillet Disharmoni 5 på terningen og meldte følgende:

«Emelie får frem budskapet og imponerer med nydelig vokal under torsdagens konsert.»

VG fulgte opp med:

«Emelie Hollow vet åpenbart ett og annet om hva som får en låt til å fungere. «He» utvikler seg til en passe mektig kraftballade, mens «Ghost Out Of The Blue» er skamløs på den riktige måten. Aller finest er dog den svevende og filmatiske americana-karamellen «Away».»

Den talentfulle artisten og låtskriveren har hittil i år sluppet kapittel én og to av det kommende debutalbumet. Felles for alle låtene, er de nære og sterke tekstene.

De to første kapitlene inkluderer låter som den platina-sertifiserte singelen «Break it Right», med to ganger Spellemann-vinner Ruben, radiosingelen «Monster», «Trust You», «Feel, Mad Love» og den nylig utgitte «Careful» med Nicklas Sahl. Flere av singlene har vært på høyrotasjon på både P1 og P3. «Careful» var siste låt ut før albumet slippes i sin helhet.

Ved siden av fokuset på egen artistkarriere, har Emelie Hollow blitt en ettertraktet låtskriver. Hun har reist rundt i verden og skrevet for andre i Stockholm, København, London og Nashville, samtidig som hun har en rekke store samarbeid å se tilbake på, blant annet med Dagny, Seeb, Ruben, Emma Steinbakken, Victoria Nadine, Alexander Oscar, Jesper Jenset, TIX, Skaar og ikke minst Alan Walker. Sistnevnte og Emelie samarbeidet om låten «LILY», hvor Emelie i tillegg til å være låtskriver, også har vokalen. «LILY» har mer enn to milliarder streams på verdensbasis.

Emelie gjestet nylig også «If Not You Then Who» av danske KOPS, og den nydelige låten «You» fra SKAAR sitt nye album. Emelie har co-skrevet «Fallen Angel», TIX sitt vinnerbidrag i Eurovision Song Contest, og var nylig i Rotterdam som del av den Norske delegasjonen med TIX.

I mars ble Emelie Hollow invitert til å fremføre en sang i NRK-serien HAIK og episoden om TIX. Her hyller hun TIX med en nydelig, nedstrippet coverversjon av «Fallen Angel» live. Tilbakemeldingene på opptreden har vært massive, publikum og fans var i ekstase over låten.

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
20.10.21
Kjøp billett