Emelie Hollow

Support: Dia

Emelie Hollow har gjort seg bemerket med sin sterke musikalitet, sin vakre vokal, i VG omtalt som «en krysning av Marit Larsen og Robyn», og svært personlige låter.

19:00 Dørene åpner
19:30 Support: Dia
20:30 Emelie Hollow

18 år gammel deltok hun i TV-programmet The Stream, og opplevelsen gjorde henne sikker på at det var i musikken hun hadde sitt naturlige ståsted. Seks år senere er hun en etablert artist som står støtt på egne bein, med en helt spesiell evne til å skrive låter i skjæringspunktet mellom melankoli og eufori, der det nakne og nedstrippede glir over i det storslåtte og orkestrale.

En konsert med Emelie Hollow er å ta del i en mektig opplevelse – få artister er i stand til å gjøre en konsertsal så stille, og fremkalle like mye gåsehud hos tilhørerne. 

Med årene har hun dessuten blitt en ettertraktet låtskriver, med oppdrag i byer som Stockholm, København, London og Nashville, og de musikalske samarbeidene har blitt mange: Dagny, Seeb, Ruben, Emma Steinbakken, Victoria Nadine, Alexander Oscar, Jesper Jenset, TIX, Skaar og Alan Walker er bare noen av artistene som fins i kontaktlista. Emelie og Alan Walkers «LILY», som hun både skrev og var gjestevokalist på, er i dag strømmet mer enn tre milliarder ganger på verdensbasis. Av forbilder trekker hun frem artister som Taylor Swift, Adele, Ane Brun og Norah Jones.

Etter å ha gitt ut sin første EP i 2019, etterfulgt av en Bylarm-konsert i Kulturkirken Jakob, som VGs anmelder beskrev som «overbevisende skamløst», slapp Emelie i 2021 debutalbumet «Half The Story». Platen besto av tre kapitler om de ulike emosjonelle fasene i et kjærlighetsbrudd, og mange var dem som lot seg begeistre, inkludert Aftenposten, som i sin anmeldelse våget påstanden om at Emelie Hollow «fort kan bli vår neste store pop-eksport».

19 år gamle Dia fra Asker debuterte med singelen «The Girl Who Won’t Come Out» sommeren 2021. Siden da har hun blitt P3-listet tre ganger, booket til Vill Vill Vest og signerte bookingavtale med samme agent som Gabrielle, Ruben, Julie Bergan og Ramón.

Dia har blitt bemerket av musikkbransjen av blant annet programleder og podcaster Christine Dancke som beskriver henne som «utrolig lovende» med en «sjukt fin» stemme, etter hennes debut i 2021. 730.no har også rost hennes debutsingel med «Gåsehudgaranti». Hennes unge alder tatt i betraktning, har hun allerede en imponerende CV og har skrevet låter for alle Norges største plateselskap og hatt stemmen sin i flere nasjonale reklamekampanjer.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
20.04.23
Kjøp billett