Emil Stabil

Avlyst

Konserten med Emil Stabil 17. mars er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert.

Du trenger ikke trenger å foreta deg noe, men pga. stor pågang hos Ticketmaster kan det ta opptil 60 dager før pengene er tilbake på konto. NB: Serviceavgifter refunderes ikke.

---

Aarhus-rapperen Emil Stabil slo for alvor gjennom i 2014, med YouTube som viralt nedslagsfelt. Han gjorde seg tidlig bemerket med landeplagen “Er Det En Fugl” og undergrunnshitten “Ren Straffeattest” med Young Bong. Sammen med Lil Producer, startet de plateselskapet Lil Label og i 2019 gikk en aldri så liten drøm i oppfyllelse: å utgi Emil Stabil-singelen “En Sang” med selveste Gucci Mane.

Etter å ha vokst frem som en av Danmarks mest hypede rappere, har Emil Stabil landet i et mer polert lydbilde med vekt på bunnsolide, dansbare beats, som på singelen “Boom Boom Boom”. Fra hardtslående lyd og hjemmesnekrede videoer til smoothere rytmer og villere samarbeider, aldri uten å miste grepet om en magisk flyt og minst like utrolig teft for fantasifulle, utagerende tekster.

Han har blitt nominert til intet mindre enn tre Danish Music Awards, blitt kåret til årets navn under GAFFA Awards og solgte gull med EP-en “Emil Stabil” (2015), med 10 000 000 streams. I dag er han en aldri så liten norgesvenn å regne, og har stått på scenen med blant annet Girson, Niilas, Emir aka Onge $ushimane og Kobe.

Emil Stabil er kjent for et intenst energisk, rastløst sceneshow med utstrakt bruk av gjesteartisters og Lil Producer på tunge trapsbeats, som får publikum til å gå amok.

Danske Politikens anmelder Joakim Grundahl omtalte rapperens Roskilde-konsert som “et nytt kapittel i dansk musikkhistorie… et elektrosjokk som gir så mye gåsehud at det er som å sette tungen på et batteri.”

Forvent en svett og elektrisk kveld, hvor Emil Stabil fyrer opp festen med skråsikker rapping som røsker tak i kropp og sinn.

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
17.03.22
Kjøp billett