emma

Ekstrakonsert

Den første konsert solgte ut på kort tid, men heldigvis gjør emma en ekstrakonsert tidligere samme dag!

15:30 Dørene åpner
16:15 Konsertstart

«Jeg gleder meg såå mye til Parkteatret og klarer nesten ikke vente!»

– eMMa

Den nå 15 år gamle lillesøsteren til Marcus og Martinus, stjerneskuddet emma, er endelig klar for sin første egne konsert i Oslo! 20. desember inntar emma scenen på Parkteatret, med hits fra hele karriereren.

Som barnestjerne gjorde emma stor suksess med hits som «Fått deg på hjernen», «Happy», «Engler i Sne» og «Million» – som til sammen har høstet inn over svimlende 75 millioner streams på tvers av plattformer.

Det er ikke bare på digitale plattformer hun har briljert, for med utallige konserter og flere år med artisteri bak seg, så har emma utviklet seg til en moden artist, med en erfaring som skinner gjennom både på og av scenen. Denne erfaringen tar hun nå med seg inn i en ny epoke som artist. Barnestjernen har trådt inn i livet som ungdom, og publikum skal nå bli vitne til en mer moden, erfaren og ærlig side av popartisten, dette via en rekke låter om det å vokse opp og opplevelsen av ung kjærlighet.

Starten på denne nye epoken som artist, ble tidligere i år markert med slippet av den dansbare poplåten «Over Deg», en låt som beskriver det å komme over en tidligere flamme etter å ha falt inn i en dyp forelskelse.

«Dette er en låt jeg tror mange vil kjenne seg igjen i – både gutter og jenter. Den beskriver hvordan det å komme seg over noen ikke er så lett når man har falt hardt for noen.»

Etter en pangstart på den nye æraen, så har godlåtene blitt sluppet som pop-perler på en snor. I samarbeid med Capow x 2G, slapp hun i vår «Alt Jeg Ser», som på under en uke hadde strømmet en halv million. I juni kom «Vil Bare Ha Deg», en pop-banger som har satt dansegulvene i høygir med sin superfengende melodi og relaterbare tekst om det å lengte etter kjærligheten til en spesiell person.

I sommer har både nye og gamle fans kunnet oppleve popstjernens nye musikk på blant annet Piknik i Parken, VG-Lista TOPP40 og Norway Cup.

Effie TheFine er en lovende EDM-DJ og produsent, med en kjærlighet for å spinne gode låter og få folk til å danse til gode house- og pop- remixer. Inspirert av hvordan frekvenser sterkt kan påvirke mennesker gjennom motivasjon, helbredelse, tillit og kjærlighet, begynte produsentens musikalske reise som en måte å dele intrikate følelser og tanker gjennom musikk, der ord svikter. Effie TheFine er alltid ute etter å utfordre grenser, og å ta showene og musikken til neste nivå.

Til tross for sin unge alder, har Effie TheFine allerede opptrådt på en rekke arenaer, i både Norge, Island, Kroatia og Ungarn, inkludert å være resident-DJ på LS Stavanger. Effie TheFine har også varmet opp for selveste Tiësto.

Konserten presenteres av Polar Artist.
Foto: Alvin Santos.

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
15:30
Aldersgrense
Fri alder
Dato
20.12.23
Kjøp billett