Emotional Oranges

Special guests: UNUSUAL DEMONT

Emotional Oranges lager en digg blanding av alternativ R&B, soul og funk, og har blitt enstemmig hyllet av kritikere og fans. De har raskt etablert seg som et av de mest spennende nye talentene, og det uten at de noen gang har avslørt hvem de egentlig er.

Dører: 19.00
Unusual Demont: 20.00
Emotional Oranges: 21.00

«Emotional Oranges sound like pure euphoria, with love songs caked in the ecstasy of a retro groove...sleek, icy-warm male-female harmonies and breezy R. & B.-pop production.»

– The New Yorker

Det er ikke mye vi vet om den LA-baserte R&B/pop-duoen Emotional Oranges, men de går under navnene A og V, og blir beskrevet som eksperimentelle og futuristiske.

«Pop anthems that ooze a warm funk energy.»

– The Fader

Debutsinglene «Motion» og «Personal» trakk umiddelbart til seg fans, og albumene «The Juice Vol. 1» og Vol. II har over 250 millioner streams globalt. I 2021 ga de ut sin første mixtape, «The Juicebox», som inkluderer samarbeid med blant annet Vince Staples, Channel Tres, Kiana Ledé og Becky G. De sparket i gang The Sad Fruit-turneen på Lollapalooza i juli, og spiller på Life Is Beautiful i Las Vegas i september.

«Their music sounds like the lovechild of Sade and Janet Jackson: soulful R&B sprinkled with intimate and playful lyrics.»

– NME

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
09.04.22
Kjøp billett