Erick the Architect

Support: blackwave

Erick the Architect er en ambisiøs og lidenskapelig artist, rapper, produsent, sangskriver og musiker fra Flatbush i Brooklyn, New York. Han er kjent som rapper og produsent i trioen Flatbush Zombies, men har også sluppet tre solo-EPer, hvorav «Future Proof» EP-en fra 2021 har blitt streamet 120 millioner ganger.

20:00 Dørene åpner
20:30 blackwave
21:25 Erick the Architect

Erick the Architect har også spilt på noen av verdens største festivaler som Coachella og Lollapalooza, samt opptrådt live med supergruppa Beast Coast på Jimmy Kimmel Live, og The Tonight Show with Jimmy Fallon. Erick the Architect er for øvrig en ettertraktet musiker, som har samarbeidet med artister som Alison Wonderland (Whyte Fang), Jungle, Kimbra m.fl.

I februar kommer hans første soloplate «I’ve Never Been Here Before». Dette albumet er et dypt personlig verk, som feirer Erick the Architects mesterlige evne til historiefortelling, til tonene av en særdeles autentisk sound. Gjennom 16 låter, tar han lyttere med på en reise inn i temaer som hjertesorg og spiritualitet, og hans gjenoppstandelse som «the Mandevillain».

Lørdag 25. mai inntar han Parkteatret som turnéens siste stopp!

Den belgiske duoen blackwave består av Jay Atohoun og Willem Ardui. På elegant vis blander de sjangere som jazz, pop, hip hop, soul og funk for å skape en nostalgisk sound.

Konserten presenteres av Live Nation.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
25.05.24
Kjøp billett