Erlend & Steinjo presenterer

Slå på ring - LIVE

TV-fenomenene Erlend & Steinjo kom med sin særegne og ufiltrerte humor på NRK i 2001 og fikk raskt kultstatus. De leverte improviserte og uforutsigbare humorinnslag og musikkparodier det norske TV-publikummet ikke hadde sett før – og ikke fikk nok av.

Showet 11. november solgte ut på rekordtid, så Erlend & Steinjo disker opp med ekstrakonsert!

Erlend Klarholm Nilsen & Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen dokumenterte hele oppveksten sin på video, og disse opptakene la grunnlaget for det som skulle bli humorserien «Slå på ring» som gikk på NRK i nest beste sendetid. Programmet ble nominert til den internasjonale fjernsynsprisen Gullrosen i Montreux i både 2002 og 2004, utvalgt til delta på Input festivalen 2006 i Taiwan, og nominert til Gullruten for beste humorprogram i 2004!

I løpet av fire år laget de flere hundre musikkvideoer, hvor videoene på YouTube i årene etter har blitt avspilt over 5 millioner ganger. De har fans over hele kloden, og har derfor tenkt til å starte en verdensturné, eller i første omgang holde én konsert på Parkteatret med de største og mest absurde hitene fra serien. Live for første gang! Og kanskje siste?

- Vi har med oss verdens feteste band, med storheter som Maya Vik på bass, Tarjei Strøm på trommer og Eyvind Skeie på tangenter – så vi får lene oss på dem, egentlig. Faktisk så er det mye som står og faller på bandet hvis vi skal være ærlige, men det er de heldigvis ikke klar over! sier Erlend.

Publikum kan vente seg «Oh My God», «Fuglfisken», «Crazy Cats», «Friday Fahrenheit», «Been There Done That», «Who The Hell Is You» og en utvidet, ganske pompøs og fantastisk versjon av «Potetgullsangen». Konserten, som kanskje blir starten på verdensturnéen (vurderes fortløpende), skal gå av stabelen på Parkteatret tirsdag 11. november!

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Foto: Paal Ritter Schjerven

Billettpris
370,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
11.11.24
Kjøp billett