Evergrey

Support: Cyhra

Det svenske metalbandet Evergrey kunngjør høstturné i Skandinavia og nytt album! 15. september stopper de innom Parkteatret i Oslo, og allerede i juni får vi deres nyeste album «Theories of Emptiness».

Evergrey ble dannet i Göteborg i 1995 og er et svensk metalband kjent for sin unike blanding av progressiv- power- og dark metal. Med sin følelsesladede musikk og tankevekkende tekster har bandet fanget publikum over hele verden og skapt en dedikert fanbase.

Under ledelse av grunnleggeren, vokalisten og gitaristen Tom S. Englund, har Evergrey opprettholdt sin anerkjennelse gjennom årene og opptrådt på noen av verdens største festivaler - som Wacken Open Air, Bloodstock, Summer Breeze og Graspop.

Deres kommende 14. album «Theories of Emptiness» slippes 7. juni og tar lytterne med på en dyp musikalsk reise gjennom Evergreys karakteristiske lydlandskap. Albumet utforsker temaer som eksistensiell tomhet og indre refleksjon, noe som gjenspeiles i bandets kraftfulle melodier og fengende tekster. Evergrey blander mørke, følelsesladede temaer med progressiv rock og melodisk heavy metal, noe som har gitt dem rykte som pionerer innen sjangeren!

Billettpris
285,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
15.09.24
Kjøp billett