Evig Ferie

Bølgebasert musikk som flyter på følelser. Hvorvidt det er rock, indie eller skranglepop, strides de lærde om. Evig Ferie har som filosofi å la mottakeren av lydbølgene bestemme. Uansett; en potpurri av de tre er det en unison enighet om.

Evig Ferie er et Oslobasert band med fire medlemmer i slutten av 20-årene, som alle har røtter tilbake til mjøsbyen Gjøvik. Akkorden fant sted tidlig i 2020, og siden har de gitt ut vel over ett snes låter innenfor en udefinert sjanger.

Fødselen til ferien var av åpenbare årsaker svært trang. Likevel har de klart å hevde seg, og gjøre seg bemerket i enkelte nisjemiljøer. Musikken er å finne i flere surfsnow- og skatefilmer, i tillegg til Youtube-serien «Safari på safari», som har nådd et bredt publikum. Ved de åpningene som har funnet sted gjennom 2021, har bandet opptrådd på evenementer som et uoffisielt Musikkens dag i Oslo, et fullsatt Dattera til hagen og Studentersamfunnet i Trondheim. De var også hyret inn som underholdning på etterfesten til Boretunet surf fest på Jæren tilbake i oktober måned. Kalenderen i førjulstiden var prydet med oppvarmingsjobber for julekonsertene til bandet Bigbang over det ganske land, men en sur motvind av statlig regi gjorde at disse ikke kunne finne sted.

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
24.06.22
Kjøp billett