Evig Ferie

Special guest: DJ Melkeveien

Hvorvidt musikken Evig Ferie lager er rock, indie- eller skranglepop, strides de lærde om. Det får være opp til mottakeren å bestemme. En blanding av de nevnte er dog en god helgardering. Det har blant annet blitt sagt at musikken «skrangler avgårde som en gammel folkevogn». Bølgebasert musikk som flyter på følelser, er også en måte å beskrive musikken på.

20:00 Dørene åpner + DJ Melkeveien
21:00 Evig Ferie

Medlemmene har alle røtter fra Mjøsa, men er nå bosatt i hovedstaden. De har spilt sammen siden våren 2020, men grunnet utallige nedstengninger som følge av pandemien, fikk de ikke spilt sin første konsert før på høsten 2021.

I løpet av det siste året har de spilt over 20 konserter rundt omkring i landet, fra Boretunet Surf Fest i sør til Trevarefabrikken i nord. Kalenderen i førjulstiden er prydet med oppvarmingsjobber for julekonsertene til bandet Bigbang over det ganske land.

Bandet har på den korte tiden de har holdt på rukket å gjøre seg bemerket i enkelte nisjemiljøer, og musikken er å finne i flere surf-, snow- og skatefilmer. I tillegg til YouTube-serien «Safari på Safari», som har nådd et bredt publikum. Guttene i Ferien syntes også det var veldig hyggelig å bli nevnt som et av flere undervurderte norske rockeband av brenn., i et intervju i 730.no, og har i ettertid spilt med de som en del av brennapalooza i Trondheim og Oslo.

Evig Ferie slapp sitt debutalbum «Seint Ute» i sommer, og hadde i den anledning sin slippkonsert her på Parkteatret! Stor stas er det at bandet også skal feire andrealbumet sitt her hos oss < 3 Velkommen til slippkonsert i mai!

Billettpris
270,- +avg. (ordinær) / 200,- +avg. (early bird)
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
12.05.23
Kjøp billett