Ezhel

Denne høsten slipper den tyrkiske rapperen Ezhel et etterlengtet nytt album. I kjølvannet av albumslippet, legger den Berlinbaserte artisten ut på sin første verdensturné, og tar turen til Parkteatret i Oslo 28. januar!

Ezhel er en fremtredende representant for hip-hop / trap / reggae-kulturen fra Tyrkia med en overraskende og frisk lyrisk stil og er kjent for sine bombastiske hits og energiske konserter.

Musikken hans har krysset mange grenser og kontinenter, og Ezhel har lyktes med å skape internasjonal oppmerksomhet rundt tyrkisk hiphop, selv for de som ikke snakker språket. Han har sluppet intet mindre enn søtten #1 låter på seks år og har mer enn tjue topp ti sanger på tyrkiske og tyske hitlister!

Debutalbumet «Müptezhel» fra 2017 kombinerte trap, hip-hop og reggae på en unik måte, og gjorde Ezhel til en favoritt hos lyttere på tvers av sjangre. Årene etter dette fortsatte han å gi ut hitsingler, før samarbeidsalbum med den topp tysk-tyrkiske rapperen Ufo361 med navnet «Lights Out» kom i 2019. Albumet ble kritikerrost og fikk fort gode strømmetall med spor som «Wir sind Kral» og «YKKE». Etter en rekke singelsuksesser ga Ezhel og Murda ut albumet «Made in Turkey» i 2020. Ezhel bidro også på Gentleman's singel «Devam», en låt som gikk topp 10 på tyske og tyrkiske hitlister.

Nå er Ezhel klar for å ta dedikerte fans over hele verden med storm! Sees på Parkteatret 28. januar!

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Konserten presenteres i samarbeid med All Things Live.

Billettpris
265,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
28.01.25
Kjøp billett