Insta Square Fattern Hulen 2022 11 Foto Nina Skramstad

Fattern

Billettpris
250,- +avg. / 175,- +avg. (Student)
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
30.06.23
Kjøp billett

Juhu juhu! Er du klar for en enestående og uforglemmelig aften med Fattern på Parkteatret?

La meg introdusere meg selv: Fattern, en rosa panter som synger om livets nyanser og alle dets intrikate mysterier. Jeg vil trollbinde deg med låter som «Pepsi Power», «Stilongs», «Tørketrommeldamp», «Brus som gjør deg tysk» og selvsagt «Badekaret til Pelle»!

Denne sommeren legger jeg ut på en eventyrlig reise med Actionboksen min, og tar turen til Oslo for å levere et show som vil få tårene og latteren til å strømme fritt! Forvent et forrykende spekter av absurditeter og en autentisk ninjafest! Her vil du få oppleve alt fra komiske bæsjkriger til hjertebankende haiangrep!

Steinar, som opprinnelig hadde planlagt en charterferie, var ikke sen med å endre planene sine da han fikk muligheten til å synge sammen med oss på scenen. Han er begeistret for å dele sin ikke fullt så kraftfulle stemme med publikum! Men vær advart – selv om han har innøvd noen dansetrinn, er det ikke sikkert de vil imponere.

På scenen vil jeg også ha med meg min trofaste kompanjong, Orgel-Jon, som vil betjene sin eminente Winamp-maskin med stødig hånd. Med de mest fabelaktige instrumentalene i sitt arsenal, har han vunnet hele fire verdensmesterskap i å trykke på PLAY!

Gitarvirtuosen Emil Suppe vil imponere dere alle med sine fengslende gitarsoloer! Han er en mester på å fremkalle gåsehud med sine soloer! Han har også en hemmelig superkraft, men dessverre må jeg bevare denne hemmeligheten for å beskytte mysteriet rundt ham.

Kommando-Kalle håndterer kalasjnikoven og alt utstyr på scenen. Han må også holde liv i fiskene og vaske badekaret! Ha er også den eneste som har overlevd å bade i Badekaret til Pelle hele ni ganger!

Parkteatret vil bli fylt med eksotiske og livsfarlige fisker, en majestetisk løve og en imponerende tiger! Og selvfølgelig er det også plass til deg – en vaskeekte action-ninja! Du vil bli en del av all moroa!

Denne kvelden vil bli en opplevelse du aldri vil glemme! Vent ikke et sekund til – sikre deg billetter nå før de forsvinner!