Fattern

Kamikaze Kamasutra + DJ Krogh

Juhu juhu, er du klar for en helaften av det sjeldne slaget med Fattern på Parkteatret? Lørdag 29. juni 2024 markerer ikke bare en ny runde av musikalske galskaper med Fattern, men også den spektakulære tiende konserten i rekken – en ekte milepæl i Fattern-universet!

I sommer legger Fattern ut på en lang reise helt til Oslo. Det blir en ekte ninjafest med haiangrep, kvitlauk og bæsjkrig! Bli med oss til en verden hvor normalitet settes til side! Fattern, en vaskekte Rosa Panter, inviterer til en uforglemmelig aften med kremlåter som «Pepsi Power», «Stilongs», «Tørketrommeldamp», «Brus som gjør deg tysk» og selvsagt «Badekaret til Pelle».

Steinar hadde pakket badebuksen allerede i februar og så frem til avslappende uke under solen i Mallorca, komplett med planlagt kurs i salsa og leggvoksing. Nok en sommer får han ferieplanene spolert, da hans trang til å underholde overgår alt. Fattern har gitt Steinar lov til å synge litt for dere, og han skal forsøke å løfte taket med sin sure vokal.

Ved siden av Fattern står også den urokkelige Orgel-Jon, som styrer Winamp-maskinen som en ekte mester. Hans fabelaktige fingerferdighet har allerede sikret ham fem titler som verdensmester i å trykke på PLAY og vi lover de mest episke press play-øyeblikkene i Parkteatrets historie!

Men det er flere! Emil Suppe, gitargeniet, er klar til å hypnotisere dere med sine guddommelige gitarriff. Hans hemmelige superkraft forblir nettopp det – en velbevart hemmelighet.

Og ja, Kommando-Kalle er med! Ikke bare passer han på teknikken og kalasjnikoven, men han er også ansvarlig for å mate våre eksotiske fisker og holde badekaret noenlunde rent. Han er den eneste overlevende fra ni dykk i Badekaret til Pelle!

Parkteatret blir vår egen urbane jungel for kvelden, bebodd av eksotiske fisker, staselige løver og majestetiske tigere. Men frykt ikke, Steinar skal passe godt på alle actionhelter og ninjaer som tar turen.

Vel møtt til Fatterns tiende konsert. Vær der, eller vær pudding!

Special guests: Kamikaze Kamasutra
Under konserten får Fattern besøk av sine venner fra Kamikaze Kamasutra! Sammen har de utgitt nye versjoner av «Poteter på badet» og «Bæsj på taket» i metal-versjon. Gutta i Kamikaze Kamasutra omtaler seg selv slik:

«Sliten, nervøs, StReSsEt rett før sommerferien? Hva med sinna, aggressiv, rosa, forfyllet, seksualisert crustpunk for å gjøre det ENDA verre? En kreativ frontulykke verden burde vært spart for: dette er Kamikaze Kamasutra og for det beklager vi.»

Dj krogh x2 festivalen

Support: DJ Krogh
Skinke, Sveits, Kjempefin båt - Hva har de til felles, annet enn at alle begynner på samme forbokstav? De er alle skapelser av DJ Krogh.

Denne jockeyen var forut sin tid, da han ble den første personen i verden til å dø av korona, og alt annet, i 2016. Han er nå tilbake fra helvete, piggere, friskere - og diskere.

Han har kanskje blitt immun mot alle sykdommer i verden, men aldri vil verden kunne gjøre ham immun mot en god fest og pollen, my man. Forvent det uforventede.

Foto: Sunniva Heyerdahl og Eskil Hadland (Fattern) / X2-Festivalen (DJ Krogh)

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
29.06.24
Kjøp billett