Fjorden Baby!

Support: Cupid Girl

Det legendariske kultbandet Fjorden Baby! spilte nylig for et smekkfullt Blå, og stor stas er det at bandet vender snuten tilbake til byen med stor O allerede i januar neste år! Det kan bli lenge til neste gang, så vi anbefaler at du tropper opp på Parkteatret 20. januar!

20:00 Dørene åpner
20:30 Cupid Girl
21:30 Fjorden Baby!

Fjorden Baby! har etter fire kritikerroste album – med elskede hits som «Karoline» og «Himmelen» – og utstrakt turnering, grundig etablert seg over hele landet!

Som frontkjempere i Loddefjord-bølgen, sammen med blant andre John Olav Nilsen & Gjengen, og som stødige leverandører av fargerik musikk og urban subkultur, er Fjorden Baby! sementert som intet mindre enn identitetsbærer i Bergen by.

Det er lettvint å trekke frem albumet «Fjordkloden», kåret til årets plate av en samlet norsk musikkpresse i 2013, men samtlige album har blitt hyllet av anmelderne: Fra deres selvtitulerte album på Mikal Telles Opplett-label i 2009, «Se Deg Rundt I Rommet» fra 2011 til «Fjordkloden», og sist «Oh Yeah» i 2015.

Fjorden Baby! har spilt land og strand gjennom en årrekke, de har gjestet flere av de største festivalene Norge kan by på, og de er kjent for sine vanvittige konserter! Altså – ikke rart at at de i 2013 ble kåret til Årets Liveband av Bergens Tidende.

Det begynner å bli en stund siden 2013, men konserten på Blå i september, viste at bandet stadig har det i seg!

Cupid Girl er artist-prosjektet til Julie Engelsviken der hun dukker inn i indie-landskapet med både følelser og mot. Ikke la dere lure av kunstnernavnet. Cupid Girl, med en såkalt tongue-in-cheek swagger, vektlegger det mørke og såre med kjærligheten på en ærlig, energisk og selvsikker måte.

Cupid Girl har hatt et enestående år med blant annet to Indielista cover og stor rotasjon på NRK P3 og NRK P13.

Foto: Øystein Grutle Haara

Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
20.01.24
Kjøp billett