Baksaas+Høyer

Baksaas + Høyer er en duo med to ganske ulike artister – en slampoet og en techno-DJ. Sammen utgjør Fredrik Høyer og Bendik Baksaas et band som utfordrer grenser og sjangere.

Dørene åpner kl. 20, konsertstart kl. 21.

Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno, har eksplodert hjerner rundt i Norge det siste året. Med sine eksplosive liveshows, har de tiltrukket seg fans i alle aldre.

På våren slipper de sitt neste album, «hortensia! lenge sia» – en rå hyllest til vennskapet og et manifest for kjærligheten. Noen av de ferske låtene tar de med seg til Parkteatret 12. mars.

Fredrik Høyer er en spoken word-artist som også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker og skuespiller, aktuell i skuespillet «Jordopphimlesang» på Nationaltheatret og den svenske storfilmen «Utvandrarna» av Erik Poppe. På hortensia! lenge sia! viser han seg også som én av landets mest originale og teknisk virtuose rappere.

Bendik Baksaas er en av Norges mest karaktersterke elektroniske musikere. Med minimalisme, modulærsynth, trommemaskin og sampler har han utviklet en spillestil preget av lekenhet og presisjon. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».

Foto: Samir Madad
Konserten presenteres av ACT Entertainment.

Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
12.03.22
Kjøp billett