Funny Kåss it's true

Else Kåss Furuseth leder dette standup-showet hvor alt, og da mener vi alt, er sant! Neida, alt er ikke sant, men morsomt blir det, og hun har med noen av sin favorittkomikere! Med: Else Kåss Furuseth, Ahmed Mamow, Anders Tangnes, Viggo Venn +++

Dørene åpner kl. 18:30, showstart kl. 19:00.
Begrenset antall unummererte sitteplasser, resten ståplasser.

Velkommen til Crap Comedy Festival på Parkteatret 26.-28. januar 2023. I over ti år har Crap Comedy Festival presentert de beste komikerne fra inn- og utland, og nå gjør vi det igjen!

På Crap Comedy Festival kan du se både komikere som vanligvis fyller digre saler verden over, de beste nykommere i Norge akkurat nå, og internasjonale komikere som kommer til å bli det neste store. Dette festivalen for alt fra humornerder som føler de har sett alt, til deg som vil oppdage din nye favorittkomiker og til deg som bare vil se noe skikkelig, skikkelig morsomt live.

Om Crap Comedy Festival
Crap Comedy Festival blir drevet på dugnad av to selverklærte humornerder, komiker Martin Beyer-Olsen og manusforfatter Rolf Magne Golten Andersen, for å gi publikumet i Norge muligheten til å se det beste av det beste innenfor humor på ett sted. Og for å gi norske og utenlandske komikere muligheten til å opptre for det beste humorpublikummet i landet.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
18:30
Aldersgrense
18
Dato
27.01.23
Kjøp billett