Gangar

Slippkonsert

Gangar, Norges nye folkrock-sensasjon, slipper endelig sitt debutalbum, «STUBB» på Heilo Records! Dette feires med tidenes plateslippkonsert, eller nærmere sagt, plateslippfestival, på Parkteatret 6. oktober!

Support: Frank Bouvanee, Kenneth Lien + Centre of The Universe, Synnøve Brøndbo Plassen og Kjeltring.

Dørene åpner: 19.00
Supportartister: 19.30
Gangar: 21.15
Kenneth Lien + Centre of The Universe: 22.30

«Norsk folkrock har ligget med brukket rygg helt siden Gåte var kule. Nå har endelig noen gjort noe med det! Fint, tøft og morsomt, Gangar er alt. Hvis du ikke blir glad av Gangar er du faenmeg sur!» – Tuva Syvertsen, Valkyrien Allstars.

Siden bandet ble startet i 2021, har Gangar landet som en komet i musikkverden, både i Norge og Internasjonalt. Gangars unike blanding av norsk folkemusikk, med hard rock og heavy metal, i tillegg til deres beryktede sceneshow, har ført til flere store konserter og festivaler i Norge, Sverige, Estland, Nederland, USA, Tyskland, og Danmark.

Gangar har ventet lenge med å gi ut sin første plate, men nå har tiden endelig kommet! Tittelen «STUBB» er en referanse til det gamle bandnavnet deres, Gangarstubbgutta, og albumet er resultatet av tre år fylt av hardt arbeid, gode stunder, og spennende og inspirerende opplevelser sammen som band. Gangar har jobbet med denne utgivelsen over lang tid, og gleder seg enormt til å få dele den med dere og verden!

Mattias Thedens – Fele/Hardingfele/Bastardfele
Oskar G Lindberget – Saxofon

Richard Max – El-gitar

Jonas Thrana Jensen – El-bass
Henrik Dullum – Trommer

Før Gangar slår til 6. oktober, får dere høre jazz-fusion bandet Frank Bouvanee, den Spellemann-nominerte folkesangeren Synnøve Brøndbo Plassen, og den unge og lovende folk-jazz trioen Kjeltring.

Kvelden avsluttes med Kenneth Lien og Centre Of The Universe, som kombinerer munnharpe og hardingfele med tunge beats og analoge synther.

Dette blir en fantastisk helaften, fylt med musikk av høy kvalitet, dans, fest, og moro! Ta med deg danseskoene og minst 40 venner. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av!

Foto: Isa Holmgren

Billettpris
250,- / 175,- +avg. (Student)
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
06.10.23
Kjøp billett