GASHI

Med sin udiskutable sans for melodier og ypperlige lyriske kvaliteter, har GASHI bygget opp en massiv følgerskare. Født i Libya av foreldre fra Kosovo, tilbrakte GASHI mye av sitt unge liv som flyktning, og levde en nomadisk tilværelse før familien til slutt slo seg ned i Brooklyn, hvor han tilbrakte mye av tenårene.

Med røtter i hiphop har GASHI utvidet sin soniske palett og skapt en unik sound et sted mellom pop, hiphop, rap og det elektroniske/dansbare. Hans dynamiske sound førte til at han ble signert av Jay-Z til Roc Nation, og samarbeid med artister som Travis Scott, Chris Brown, Sting og Dua Lipa.

GASHI er den eneste mannlige albanske artisten som har charted på Billboard flere ganger, og han har hatt flere store hiter som «Disrespectful», «Creep On Me» og «My Year» med G-Eazy. GASHI har gjort det stort på danselistene og baner veien videre mot kommersiell suksess.

The New York Times kaller GASHI for «the trap Phil Collins», og artister som Travuss Scott og A$AP Rocky skriver under på at han er «one of the dopest artists to come out of New York».

Konserten presenteres av FKP Scorpio.

Billettpris
280,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
16.12.22
Kjøp billett