GENTS

Med sin grandiose 80- og 90-talls synthpop, og Nils Fejrskov Juhls karakteristiske dype og vakre stemme, har GENTS de siste årene markert seg som et av de mest hyllede bandene i Danmark.

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

Siden debut-EPen «Embrace the Future» fra 2015, har den danske duoen GENTS, med Niels Fejrskov Juhl i front, vunnet hjertene til fans over hele kloden. Flankert av soft synth-entusiasten Theis Vesterløkke, har de to selverklærte «spa-popperne» vært på litt av en reise – fra supportgigs til konserter på SPOT- og Roskilde Festivalen.

Duoen har solgt ut show i både Paris og Berlin, og har vært på utallige turneer over hele Europa, inkludert festivaler som Iceland Airwaves, by:Larm og Reeperbahn. GENTS har med dette blitt erfarne når det gjelder turnering, og uavhengig om de spiller på grandiose teatre eller tvilsomme barer i europeiske storbyer, er det alltid med den karakteristiske GENTS-intensiteten og artisteriet.

På utgivelsesfronten, har GENTS sluppet tre album: «About Time» (2017), «Human Connection» (2019) og «souvenir» (2022), fra strålende mottakelse fra både dansk og internasjonal musikkpresse. Dette inkluderer anmeldelser i The Line of Best Fit og høy rotasjon på DR P3.

Foto: Dennis Morton

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
20.09.23
Kjøp billett