Giant Rooks

Support: Kawala

Den tyske kvintetten Giant Rooks var ikke stort mer enn guttunger da de gjorde entré på den internasjonale musikkscenen på midten av 2010-talet. I 2020 ga de ut sitt debutalbum, «Rookery», men selv om det kom sent, betød ikke det at de fem hadde ligget på latsiden. I årene fra scenedebut til albumdebut, slapp de flere EPer, og deres febrilske turnéaktivitet kom til å gjøre dem kjent som et helt strålende liveband!

19:00 Dørene åpner
19:30 Kawala
20:30 Giant Rooks

Til tross for at de må anses som velrutinerte, har de unge musikerne, fra den tyske byen Hamm, ennå fremtiden ved sine føtter. De er ennå i startgropa, og står klare til å følge i fotsporene til artister som Tame Impala, Bon Iver, James Blake og Two Door Cinema Club. Det er klassisk indiepop som har det der lille, men helt avgjørende, ekstra.

Ved å forene én del britisk og én del amerikansk gitarrock, og å holde døren åpen for både elektronisk musikk, kunstrock og folkemusikk, så har det lyktes Giant Rooks å skape en helt egen sound, i en sjanger hvor det egentlig burde vært umulig.

Nå er de i tillegg aktuelle med ny musikk, og på nyåret kommer det nytt album.

Konserten presenteres av FKP Scorpio.
Foto: Timothy Schaumburg.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
17.03.24
Kjøp billett