Gidge

Support: PAN-AL

Den svenske elektronikaduoen, Gidge, kommer endelig til Norge! 7. juni tar de oss med inn i sin nydelige verden!

19:00 Dørene åpner / DJ PAN-AL
20:00 Gidge

Gidge, bestående av Jonatan Nilsson og Ludvig Stolterman, kommer fra Ume i Sverige. De møttes for første gang på skolen da de var 16 år gamle, og fant fort ut at de brant for samme interesse, nemlig elektronisk musikk. Slik startet deres reise med Gidge. 

Duoen forguder naturen og bruker den ofte som inspirasjonskilde, spesielt skogen og naturen i Nord-Sverige. Deres musikk er formet av opptak av naturen, og er både behagelig på dansegulvet og i et mer avslappende miljø. 

Hvert eneste Gidge-spor skaper sin egen følelse av tilstedeværelse og ro. Arbeidet deres utvikler seg naturlig, og bygges ofte opp til kraftige topper, og tilbake til stille pauser – som er finpusset med vokaler og nyklassisk påvirkning.

Gidge har siden gjennombruddet i 2014, med plata «Autumn Bells», vært av et absolutt internasjonalt kaliber, og blir lyttet til av folk fra hele verden. Gidge har solgt ut klubbturné-show i London, Amsterdam, Paris og Stockholm, og spilt live-settet sitt for publikum på festivaler i Mexico, Georgia, Tyrkia og Thailand.

Blant deres kritikerroste omtalelser, har ansatte ved nettmagasinet Pitchfork valgt Gidge blant sine favorittartister å lytte til på snørike vinterdager. 

Gidge-diskografien inkluderer album som «Autum Bells» (2014), kortfilmen «Lulin» (i samarbeid med Lampray), minialbumet «LNLNN» og debut-EPen «For Seoul». Høsten 2020 slapp de sitt siste album, «New Light». 

Vi gleder oss til å starte sommermåneden med denne fantastiske og stemningsfulle duoen!

PAN-AL lager ambient og eksperimentell elektronisk musikk, og ga ut sin debut i 2019 med belgiske Apollo Records (Aphex Twin, Biosphere). NATT&DAG kalte singelen «It’s Rigged» én av de aller beste låtene i 2019, og navn som Daniel Avery, Mary Anne Hobbs og Gigi Masin har siden backet musikken hans.

Foto: Vilma Larsson

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
07.06.23
Kjøp billett