Girls in Airports

Den kritikerroste danske indie-jazzkvartetten Girls in Airports spiller aller første konsert i Norge!

I januar i år utga de «Teis», som er den hittil mest elektroniske singelen fra gruppen. «Teis» er full av synthharmonier og lengselsfulle saksofonmelodier, og leder tankene mot artister som Jon Hopkins. Singelen kom ikke med på albumet «How It Is Now» fra 2023 på grunn av sin radikalt annerledes produksjon, og viser nye sider av Girls in Airports og vitner om et band som fornyer seg over tid.

Siden starten i 2009 har de gått fra kvintett til kvartett, og utgitt åtte album. Gjennom årene har bandet konstant utvidet sitt lydunivers med nye musikalske inspirasjoner, som hentes fra moderne jazz, global folklore, minimalisme, synthmusikk og en atmosfærisk lyd som har fått kritikere til å sammenligne bandet med artister som Brian Eno, Radiohead, King Crimson, Jon Hassell, Sun Ra og Jan Garbarek. Girls in Airports har også slått gjennom i utlandet, og har turnert i USA, Kina, Brasil, og det meste av Europa. I november går turen til Norge og Park!

Girls in Airports er Martin Stender på saksofon, Mathias Holm på keys, Victor Dybbroe på perkusjon og Anders Vestergaard på trommer.

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
04.11.24
Kjøp billett