Go_A

Flyttet til Vulkan Arena

Denne konserten er flyttet til Vulkan Arena. Kjøpte billetter er gyldige til ny venue.

19. september kan du oppleve de ukrainske tempospesialistene i Go_A, når de kommer til Parkteatret med sin eklektiske blanding av elektronisk musikk og ukrainsk folkemusikk!


Det ukrainske elektrofolk-bandet Go_A kombinerer på eminent vis sjelfulle tekster med skarpe elektroniske beats og kraftige gitarriff. Med hiten «SHUM» imponerte Go_A MGP-fans over hele verden i 2021, og låten har siden blitt funnet på hitlister som Billboard Top200 og Spotify Viral Worldwide.

Bandets navn består av «Go» som «bevegelse» og «A» som den eldgamle greske bokstaven «alfa» , som symboliserer kulturelle røtter og begynnelsen på alt. Og musikken til bandet fokuserer på nettopp det – begynnelsen og det å gjenfortelle tradisjonelle Ukrainske historier som har gått i arv gjennom generasjoner.

Gruppens sanger, Kateryna, bruker den eldgamle østeuropeiske folklore-vokalteknikken, som er basert på en åpen hals og full lydstyrke.

Etter den russiske invasjonen, ble bandet tvunget til å forlate hjemmene sine og søke tilflukt tryggere steder. Nå har Go_A endelig gjenfunnet styrken til å turnere igjen under de blågule fanene, og i bandets pressemelding sier de følgende:

«Nå føler vi styrken til å gå tilbake til konsertvirksomhet, for selv det faktum, at vi heiser det ukrainske flagget på scenen under en opptreden i et annet land, er allerede viktig manifest. På den måten lar vi ikke mennesker i verden glemme Ukraina og det faktum at krigen fortsatt pågår her.»

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
19.09.22
Kjøp billett