Gold Celeste + Outer Limit Lotus

Gold Celeste slapp sin debutplate «The Glow» i 2015, og har siden den gang blitt sammenlignet med storheter som Tame Impala, Dungen, Flaming Lips og Youth Lagoon. Outer Limit Lotus har nettopp ferdigstilt sitt nye album, som skal følge opp det kritikerroste debutalbumet «Lotus Eaters» fra 2018.

20:00 Dører
21:00 Outer Limit Lotus
22:00 Gold Celeste

Gold Celeste slapp sin debutplate «The Glow» i 2015, og har siden den gang blitt sammenlignet med storheter som Tame Impala, Dungen, Flaming Lips og Youth Lagoon. Musikken er kort oppsummert salig og drømmende lo-fi-pop, produsert til perfeksjon i studio av bandet selv. Bandets to fullengdere, «The Glow» og «The Gentle Maverick», har blant annet resultert i høydepunkter som oppvarmingsjobb for Mild High Club i Berlin, festivaljobber i Belgia og Nederland, flere Norges-turnéer og en stadig økende fanskare i USA. Nå har trioen blitt til en sekstett, og er klare for å la seg inspirere av en større fargepalett og ny dynamikk.

Outer Limit Lotus web

Outer Limit Lotus ble grunnlagt en fullmånenatt høsten 2015, og har etablert seg som et solid og suggererende liveband med sin stemningsfulle, melankolske rock. En konstant dobbelvokal, badet i iskald klang, messer om utenforskap, feberdrømmer og scener fra nattlige brist i virkeligheten.

Outer Limit Lotus utforsker trioformatets dynamiske potensial, fra det luftige til det massive, fra den åpne vidda til kjellermenneskets isolasjon.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
06.05.22
Kjøp billett