Golden Core

Spesielle gjester: Nagirčalmmiid

Det blir fest når doommetal-duoen Golden Core feirer sitt 10-årsjubileum på Parkteatret! Jubileet feires med høy ampføring, norrøn mystikk og fremføring av den blodferske albumutgivelsen «Kosmos Brenner».

19:00 Dørene åpner
19:30 Nagirčalmmiid
20:30 Golden Core

Med sin særegne stil og egenart blir det mektig når Golden Core, med gjestemusikere, tar deg med på reise i et univers av fete riff og melodier som får nakkehårene til å reise seg.«Kosmos Brenner» er et konseptalbum basert på den norrøne verdensanskuelse. Temaet for albumet er møtet mellom kaoskreftene. Hvordan livet i all sin skjørhet oppstår i den evige balansen av motsetninger, mellom ild og is, lys og mørke, kulde og varme, som et produkt av kaos og tilfeldigheter. Livet og verdensorden kan kun eksistere og opprettholdes i balansen mellom de enorme kaoskreftene som stadig kjemper om hverandre og stadig truer vår eksistens. Kampen er evig og representerer fortid, nåtid og fremtid.I det store gap, Ginnungagap, svever den livløse urjotnen Yme og avler fram rimtusseætten ved at det høyre benet parer seg med det venstre benet. Dette truer balansen, og gudene dreper derfor Yme og av hans kropp blir verden og kosmos skapt (slik vi kjenner den/det).

Nagircalmmiid web

Nagirčalmmiid spiller doom-metal, på deres eget vis. Her går det i tunge og seige riff, blast beats, melankolske akkorder med et post-hardcore dryss, punkens fart og smakfull joik, toppet med støy. Det hele startet på by:larm i 2021, og etter det har de spilt Inferno, Øya og Midgardsblot, Riddu Riððu og nå sist færøyske G! Festival. I 2023 kom debutalbumet «Down To The Bone». Det er bare å glede seg til en helaften med norrønt og samisk i skjønn forening!

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
24.02.24
Kjøp billett