Goss

Goss legger inn et stopp på Parkteatret, når han på nyåret skal ut på sin Sentimentallica-turné. Etter en imponerende opptreden på Bergtatt-festivalen i sommer, er den danske artisten veldig klar for å levere en unik musikkopplevelse i Norges hovedstad.

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

Goss har oppnådd stor internasjonal anerkjennelse siden EPen «Healthcare» kom i 2017. Utsolgte konserter, supportturné for Mura Masa og opptredener på store festivaler som Roskilde og Corona Capitol i Mexico.

Etter suksessen med singelen «Catwalk», fra det kommende tredjealbumet som slippes i mars, er Goss nå aktuell med singelen «Naked Mind». En låt som ble til i et sommerhus, mens han laget havregrøt til sitt band. Den handler om å skrelle bort lagene i relasjoner, og være ærlig uten forfengelighet. Låta følger opp Goss sin dokumentarfilm «Besat Af En Drøm». Han håper at sangen kan inspirere folk til å være ekte og åpne opp for sine følelser.

«Jeg håper sangen kan sette noe fri i folk. Jeg håper de får lyst til å blotte seg selv overfor folk rundt seg. Ikke være redd for å si hva som rører seg inne i dem. Det er jo på en måte det eneste som virkelig lønner seg.»

Til våren skal han ut på sin attende Danmarks-turné, som dekker 17 byer og avsluttes på Amager Bio. Og så legges turen innom Oslo og Parkteatret!

Konserten presenteres av All Things Live
Foto: Fryd Frydendahl

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
04.04.24
Kjøp billett