Gothminister

Gjester: Miia + Annette Gil + Ingeborg Heldal + Hege Rødfjell

Gothminister har turnert i mer enn 40 land, og hatt en rekke topplisteplasseringer i både Tyskland og USA. De er også godt kjent for musikkvideoene sine, som har mottatt en rekke internasjonale filmpriser (hele 34 priser for de siste 3 musikkvideoene). Live er Gothminister et forrykende show fylt av monstre, zombier, hekser og varulver, og en god porsjon selvironi også.

20:00 Dørene åpner
21:00 Konsertstart

DJ Tom Kalstad spiller før og etter show.

I år har Gothminister kommet til finalen i norske MGP, som en skikkelig «dark horse» utfordrer som går sine egne veier. Enten det er å fylle hele NRK-studioet med røyk på live TV-sending, eller å imponere et applauderende TV-publikum med et sceneshow som ingen andre kan måle seg med.

«(...) en slags anstendighetens Rammstein, med flere arpeggioanslag av Antiloop. Samt et godt, kollektivt opprør i bunn.»

– 5/6 VG

Gothminister slipper den 3. mai sitt 8. album «Pandemonium II: The Battle of the Underworlds». Velkommen til slippkonsert på Parkteatret 4. mai, med overraskelser!

I likhet med GOTHMINISTER, kom også MIIA seg til årets Melodi Grand Prix finale og leverte en fantastisk opptreden med låta «Green Lights». MIIAs rå og hjerteskjærende vokaler erobret mange lyttere rundt om i verden med singelen «Dynasty» tilbake i 2015. Låta ble omtalt av Billboard og var en del av hitlister som New Music Friday globalt. I skrivende stund har den over 200 millioner avspillinger på Spotify.

Etter å ha blitt kjent og dessuten fan av hverandres musikk gjennom MGP, står for aller første gang de to MGP-konkurrentene GOTHMINISTER og MIIA på scena sammen den 4.mai!

Billettpris
420,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
04.05.24
Kjøp billett