half•alive

Support: WizTheMc

19:00 Dørene åpner
19:25 Support: WizTheMc
20:30 half•alive

half•alive gjør sitt første Norges-besøk 15. mars, og skal da fylle Parkteatret med vidunderlig sjangeroverskridende indiepop, gjennomsyret av dansbare melodier!

Musikken til Long Beach-bandet half•alive utvikler seg hele tiden, og vokser i takt med livets sesonger. Josh Taylor, Brett Kramer og J. Tyler Johnson kom først sammen på EP-en «3» i 2017, men slo for alvor gjennom med singelen «still feel» som samlet på seg utrolige 276 millioner streames og solgte til gull. Debutplaten «Now, Not Yet» fulgte hakk i hæl, med en utsolgt turné og uforglemmelige opptredener på Jimmy Kimmel Live! og The Late Late Show with James Corden.

half•alive blander fritt når det gjelder indiepop, alternativ rock, dance og elektronika, med innslag av soul, funk og R&B. En musikalsk munnfull som likevel harmonerer. Sterke refrenger, funky perkusjon, forløsende melodier, som både er rørende og dansbare. De maler storslåtte filmatiske tablåer med låtene sine, fulle av detaljer, historier og ikke minst vellyd å fortape seg i.

Den nye singelen «Make Of It» er en intrikat electropopballade som strekker Taylors karakteristiske røst til dens vidunderlige kapasitet i et refreng man sent glemmer. På det kommende andrealbumet møter vi et bandet i 2.0 versjon – her våger de å drømme enda større, med villere produksjoner og en mer massiv lyd å dra på oppdagelse i.

Bandet er kjent for å gi alt på konsertene sine, med et teatralsk sceneshow som er like mye forestilling som konsert. Deres dedikerte fans bidrar med stor energi som de speiler og forsterker gjennom kontakt med publikum, koreograferte bevegelser og et fortryllende lysshow.

Gå ikke glipp av bandets første norgesbesøk og en glimrende konsertopplevelse!

Konserten presenteres av All Things Live.

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
15.03.23
Kjøp billett