han gaiden

Support: DJ SSRI

han gaiden er et ettertraktet navn i Norges elektroniske undergrunnsverden. Med lekne vokalharmonier, improvisasjon, sårbare tekster og dansbare beats, har bandet skapt et helt særegent sound. 

20:00 Dørene åpner
21:00 Konsertstart

Våren 2022 slapp han gaiden, bestående av Kristin Myhrvold og Ragnhild Moan, debutalbumet «you called me your erika», på plateselskapet Mutual Intentions. Albumet høstet svært gode anmeldelser og en Spellemannsnominasjon i kategorien elektronika. Med sin live performance, sammensatt av bevegelse, visuals og spesialsydde kostymer, har de bemerket seg på scener som Øyafestivalen, Munchmuseet og bransjefestivalene Vill Vill Vest og by:Larm.

Ny musikk kan ventes i høst, og 5. april slipper han gaiden sin nye EP «00:00». Sees på slippkonsert!

Sagt om han gaiden:

«Det rykende ferske albumet you called me your erika bekrefter det vi alle trodde. Disse tre damene er de mest kunstnerisk elegante elektropop-mestrene Norge har hørt på lang tid. Dette er fremtidig internasjonal eksport vi kan være stolte av.»

– Geir Magne Staurland, sjefredaktør, Gaffa

«Som livemusikk kan Han Gaiden-opplevelsen oppsummeres med stålkontroll, innlevelse og kompromissløshet. (...) Noen ganger trenger man konserter som byr på en sann virkelighetsflukt, og på dette området tilbyr han gaiden en sterk, samlet og suggererende pakke.»

– Eskil Olaf Vestre, NRK P3

Denne kvelden har han gaiden noen helt spesielle gjester med på scenen - de fantastiske sirkusartistene Aino Mäkipää og Kęstas Matusevičius fra Kanta Company! De er utdannet ved SaSak Circus School i Finland og jobber med å skape underholdende, men tankevekkende sirkus. Samarbeidet er støttet av Finsk-norsk kulturinstitutt.

DJ SSRI
SSRI tar publikum med på en musikalsk reise gjennom tid, sjanger og humør med sin lidenskap for soul, disco og elektroniske perler. SSRI kommer fra fellesbetegnelsen på antidepressiva, og det er nettopp det virkestoffet musikken består av. Med SSRI's lette melodier og dype bass brytes du ut av hverdagens monotoni.

Billettpris
260,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
05.04.24
Kjøp billett