Han Herman

Support: Malik Edo

Bare halvannet år etter sin debut er Han Herman bejublet som en av Norges mest spennende nye artister.

19:00 Dørene åpner
19:30 Konsertstart

I høst var han en av finalistene til Årets Urørt på NRK P3, og han imponerte stort med sine liveopptredener. Han gjorde også en gnistrende support for Matt Corby på et utsolgt Sentrum Scene, og i sommer var han å se på festivalscener over hele landet.

Musikkanmeldere har lovprist alle hans utgitte singler. «Du verden, for en stemme», skrev Jon Vu-Yen Nguyen i P3s Best Akkurat nå-spalte, og kalte «A Garden Song» for en sensasjonell førstesingel. «Nesten legendarisk», skrev VGs Tor Martin Bøe om oppfølgeren «Coming Out For You». VG mente at stemmen er til å bli slått i bakken av, og at Han Herman på alle måter er en kommende stjerne.

Som låtskriver er et av Han Hermans varemerker hans lekne evne til å ikke sitte fast i noen begrensende form – men tvert imot å kunne overraske med hver nye utgivelse. Musikken produseres og mikses av Dosser Brandt, Odd Martin Skålnes, Vetle Junker og Simon Bergseth.

Han har en stemme av internasjonal kvalitet, og de sterke poplåtene viser en enorm rekkevidde – med en internasjonal pop-sound som kan forbause langt utfor våre landegrenser.

«Et av landets største talenter.»

– Kulturredaktør i Dagsavisen, Mode Steinkjær

«Fenomenet Han Herman synger rett og slett helt magisk. Sjekk han ut. Da kan du om noen år si setningen: "Jeg så Han Herman før han var headliner på Øya, før han sang i bryllupet til Ingrid Alexandra og før han åpnet vinter OL i Oslo.»

– P3.no, Espen Roness

Malik Edo web

Malik Edo
Det er ikke en overdrivelse å si at 2023, Malik Edos debutår, har vært en ren berg- og dalbane. Han er først og fremst kjent som en av hovedrollene i NRK-serien «Klassen» og den aktuelle oppfølgeren «VGS» hvor han over årene har etablert en solid og stor fanbase. Malik Edo har tatt med følgerne på sin musikalske reise, og da han endelig slapp sin første singel «Oslo» var merchandise solgt ut på under to uker.

Debutprosjektet hans «Dualitet» kom noen måneder senere og resulterte i veldig god omtale med både radio- og bra spillelisteplasseringer. Musikk-kritikeren Mankegard listet Malik Edo ved siden av Tyr, Roc Boys og Undergrunn som norske artister han mener vi burde følge med på i 2024, og Urørt listet han som favoritt artist og personlig anbefaling. Vi ser frem til å oppleve Malik Edo som support denne kvelden på Parkteatret!

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
28.02.24
Kjøp billett