Hannah Storm

Releasekonsert

Det er noe tidløst og umiddelbart over Hannah Storms komposisjoner og fremføring, og det er nesten umulig å ikke bli berørt av hennes musikk – enten man har storslagen pop, melodiøs indierock eller gamle 60/70-tallsklassikere som sin musikalske preferanse.

Hannah Storm spiller to konserter denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

Da Hannah Storm ble plukket opp av MADE Management i 2020, ble hun ganske raskt en del av Bergens stadig blomstrende musikkmiljø. Samarbeid med etablerte artister som Sondre Lerche og produsenter som Vetle Junker (AURORA, iris, Metteson), Matias Tellez (Girl in Red, Young Dreams) og Odd Martin Skålnes (Sigrid, AURORA) så fortløpende dagens lys, og under By:Larm høsten 2021, tok den unge artisten et steg opp og ble en av festivalens mest omtalte og hyllede artister.

Siden da har hun signert platekontrakt med Petroleum Records, og hun har fått publikum og bransje til å måpe på festivaler som Vill Vill Vest, Øyafestivalen og Slottsfjell.

«Hun har en praktfull stemme som står godt til det som kan kalles luksuspop. En sjanger som ikke nevnes så ofte, men må komme med i Spellemannprisen når Hannah Storm har slått gjennom.»

– Dagsavisen

Hannah Storm er ikke redd for å male på det største melodiske lerretet med både organisk og ektefølt pensel, og det er sjelden at en artist i startgropen av karrieren leverer musikk som låter så stort.

Det fremstår som tydeligere og tydeligere at veien ligger vidåpen for Hannah Storm og hennes musikk, og nå som vi allerede vet hvordan det har startet, ligger spenningen snarere i hvor det hele skal ende.

Foto: Cal McIntyre

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
03.02.23
Kjøp billett