Headie One

Support: Dezzie

Headie One, den første artisten fra UK drill-scenen med en UK Official Chart top #10-singel, har raskt gjort seg bemerket. Den 28 år gamle rapperen fra Tottenham, kan sies å ha blitt en av gallionsfigurene, eller en av sjangerens forfedre, om du vil – som Wiley med grime, Giggs med road-rap, eller So Solid Crew med britisk garage.

19:00 Dørene åpner
20:15 Support: Dezzie
21:00 Headie One

Headie One henter inspirasjon fra melodiene vi kjenner fra sør- og østkystens hiphop, og skaper sin egen karakteristiske flow med sine sylskarpe ordspill. Men selv om han er sentrert i drill-scenen, viser han stor allsidighet – Headie One manøvrerer enkelt mellom andre britiskbaserte sjangre, og hans ambisjon er å vise frem kunsten sin til et bredt publikum.

Det etterlengtede debutalbumet, «Edna», debuterte som nr. 1 på UK Albums Chart, som tidenes første drill-album. Det skal heller ikke stå på spennende samarbeid, vi kjenner alle til låtene «Only You Freestyle» med Drake, «Ain't It Different» med Stormzy & AJ Tracey og «Princess Cuts» med Young T & Bugsey. Nylig samarbeidet han også med Abra Cadabra og Bandokay på «Can't Be Us». Og 25. februar besøker altså rapperen Parkteatret!

Konserten presenteres av Live Nation.

Billettpris
260,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
20.03.23
Kjøp billett