Øya Klubbdagen

Hedda Mae + Bård Berg + Mia Berg

Hedda Mae, Bård Berg & Mia Berg spiller to konserter denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

I år er det GEMS som presenterer Klubbdagen på Parkteatret! Gjør deg klar for trippelkonsert med Hedda Mae, Bård Berg & Mia Berg!

Hedda Mae
Bergens popdronning – Hedda Mae – har et unikt talent i å absorbere en rekke kjente inspirasjoner fra estetikken på 90 og 00-tallet, for å lage futuristisk popmusikk som er helt hennes egen sound. Hennes groovy, energiske og lekne holdning har blitt varmt mottatt av fans, presse og radio i Norge og internasjonalt. Gjennom sommeren, vil Hedda spille konserter utenlands og på sommerfestivaler i Norge.

Bård Berg
Produsent og trommeslager Bård Berg har vært en stigende stjerne i Oslo de siste årene, og er byens svar på den moderne bølgen av houseartister, som blander flytende beats med skarpe hint av pop. Spesialisert innen jazz, bringer han lytteren inn i et funky og groovy univers, og eksperimenterer med flere sjangre. Albumene hans «Oslo Beats Vol I» og «Oslo Beats Vol II» fikk varm mottakelse av norsk presse, og denne høsten vil «Oslo Beats Vol III» utgis.

Mia Berg
Mia Berg debuterte med EPen «Intro» i 2019, og mottok god dekning fra CLASH, Bands of Tomorrow, Wicked Child og Popmani. Under pandemien begynte Mia å utforske et landskap av rå og emosjonell låtskriving – og reflekterte over barndom, relasjoner og søkte veiledning i en tid da livet stod stille. Dette har resultert i et album som utgis senere i år.

Billettpris
150,- +avg. / Gratis med festivalpass
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
09.08.22
Kjøp billett