Hjerteslag

Helt siden oppstarten i Bergens undergrunnsmiljø, har Hjerteslag vært et av landets aller beste og mest populære rockeband. Med vokalist Robert Eideviks umiskjennelige og unike låtskriver- og tekstsignatur i bunn, har bandet vært premissleverandører for melodisk, støyende og gatepoetisk musikk på norsk.

20:00 Dørene åpner
21:00 Konsertstart

Med comeback-albumet «Tyvens Dagbok» og den påfølgende turnéen høsten 2022, gjenerobret Hjerteslag sin posisjon som et av landets ledende rockeband. Robert Eidevik sto fortsatt i front, med en sulten, ny besetning bak seg. Arve Isdal, Yngve Andersen, Ivar Thormodsæter og Herbrand Larsen er velkjente navn og ansikter fra en rekke band og musikalske prosjekter det siste tiåret.

Hjerteslag har heller ikke ligget på latsiden i 2023, og mellom slagene har de skrevet og spilt inn sitt kommende album «Betonglandskap». Som første smakebit serverte bergensbandet i oktober den majestetiske og såre «Bomerang». Som en god gatepoet jo skal, vender forbryteren tilbake til åstedet og skildrer sin oppvekst i sagnomsuste Loddefjord. Og når det kommende albumets tittel er «Betonglandskap», kan det tyde på at det er mer der det kommer fra.

Billettpris
350,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
01.03.24
Kjøp billett