Hjerteslag

Ekstrakonsert

Helt siden oppstarten i Bergens undergrunnsmiljø, har Hjerteslag vært et av landets aller beste og mest populære rockeband. Med vokalist Robert Eideviks umiskjennelige og unike låtskriver-og tekstsignatur i bunn, har bandet vært premissleverandører for melodisk, støyende, og gatepoetisk musikk på norsk.

Med comeback-albumet «Tyvens Dagbok» og den påfølgende turnéen høsten 2022, gjenerobret Hjerteslag sin posisjon som et av landets ledende rockeband. Samtidig gikk frontfigur Robert Eidevik inn i det han selv beskriver som en ny fase av livet hvor han tok seg i å reflektere langt mer over livet enn før, og hente opp gamle historier fra oppveksten. Som en virvelvind skrev han låt på låt, og plutselig var nok en Hjerteslag-plate klar, i rekordfart.

På «Betonglandskap» har Eidevik bygget et tekstunivers rundt det å vokse opp imellom betongblokker i en litt sliten og høylytt drabantby utenfor Bergen. Tekstene er basert på egne erfaringer og refleksjoner, men er også historier som andre kan kjenne seg igjen i. I sangene ligger det også et ønske om å gi en stemme til de som står på utsiden av samfunnet. Til sliterne i gatene, og til kampen mot rus og psykisk sykdom. Det er historier som handler om å finne sin plass alene i verden, fanget i all sin annerledeshet.

«Betonglandskap» ble sluppet 23. februar 2024 på Fysisk Format, like før Hjerteslags Norgesturné startet med utsolgt slippkonsert på Parkteatret i Oslo. I september kommer de tilbake til Parkteatret for å spille ekstrakonsert!

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Foto: Yatzy Eirik Ullebø

Billettpris
350,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
20.09.24
Kjøp billett