Hollow Hearts

Hollow Hearts - en livat kvartett fra nord som bergtar publikum med sin autentiske og hjertevarmende tilstedeværelse i musikken. Historiefortelling og musikalske uttrykk blir sømløst og elegant flettet sammen. Bandet er kjent for sine imponerende instrumentferdigheter og finessen de legger i vokalharmoniene. Spilleglede er det aldri mangel på når Hollow Hearts inviterer til konsert.

Hollow Hearts har siden debuten i 2017 sluppet tre studioalbum - «Annabelle», «Travelling Songs» og «Peter». Ordet på gata sier at bandet nå jobber med sitt fjerde album. Nylig slapp de singelen «Reminiscence», som første smakebit på det nye materialet.

Bandet har gjestet flere av landets store festivaler som Buktafestivalen, Øyafestivalen, by:Larm, Bergenfest, Rakettnatt og Festspillene i Nord-Norge m.fl.. Høsten 2019 reiste de på en imponerende turné hvor de spilte over 50 konserter både i Norge, Tyskland og Sveits i forbindelse med slippet av albumet «Peter». I tillegg har bandets medlemmer hver for seg lang fartstid som musikere ved andre konstellasjoner.

Foto: Knut Aaserud

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
27.10.21
Kjøp billett