Hoven Droven x Gangar

Support: Sindre Tronrud

Hva skjer når man plasserer ti folkrockere som samme scene?? FEST!! Hoven Droven og Gangar er to av Skandinavias store folkrockband, og nå slår de seg sammen for å hylle folkrocken! Kombinasjonen kunne ikke vært bedre, for Hoven Droven er nemlig de største forbildene til Gangar.

19:00 Dørene åpner
19:30 Sindre Tronrud
20:00 Hoven Droven x Gangar

De har delt scenen ved flere anledninger siden 2021, og for hver gang bandene har spilt sammen har samarbeidet deres blitt sterkere. De har lært seg mye av hverandres repertoar, og sier selv «Vi er hverandres support-band!». Publikum får oppleve begge bandene for seg selv, før de smeller til med felles repertoar med alle bandmedlemmene på scenen samtidig!

«Dette er den største konserten eg har vore med på, var det fleire godt vaksne som fastslo på veg ut frå Hovudsalen i det som truleg vil bli hugsa som ein legendarisk konsert, også av dei velrenommerte musikarane.» (folkemusikk.no fra Hilmarfestivalen 2023)

Less is more stemmer kanskje i noen tilfeller, men her er det bare å glemme slikt pølsevev! Bli med på tidenes folkrock-fest, og opplev hvordan Hoven Droven og Gangar, til tross for 30 års aldersforskjell, sammen skaper fest, dans, og bakoversveis hos samtlige publikummere. Folk You!

Foto: Marlene Nilsen

Billettpris
300,- / 150,- (Student) +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
02.02.24
Kjøp billett