Inge Bremnes

Special guest: Anna Kajander

Inge Bremnes slo gjennom rundt midten av forrige tiår, med radiolistede og høytstrømmede låter som «Ikaros», «Meire Vi» og «Himmelblå», alle selvskrevet på eget språk og mål. Og dermed var den lille kystkommunen Kvæfjord i Troms ikke lenger bare kjent som hjemstedet til «verdens beste kake», men også som arnested for en av vår generasjons fremste norske sangere og låtskrivere – med strømminger i millionklassen.

19:00 Dørene åpner
19:30 Anna Kajander
20:30 Inge Bremnes

Unge Bremnes er nemlig den sjeldne typen artist og låtskriver som kan få låtene sine listet på P1 og P3 på samme tid.

For på tross av en unektelig inderlig grunntone, er låtuniverset til Inge Bremnes, slik det fremstår på hans fire album så langt, ført i et moderne popspråk, langt fra klisjeen om den «kjenslevare nordnorske trubaduren».

Det gjelder tekstmessig, der dobbeltbunnede underfundigheter gjerne glir over i en rent uvanlig direkte kommunikasjon med lytteren. Men vel så mye musikalsk, der en både dyp og bred musikalsk bakgrunn kommer til sin rett i et sound som snakker med personlig stemme i samtidens globale popspråk. En musikalsk grenseløshet, blandet med en lite selvhøytidelig tone, er begge deler sentrale i «Inge Bremnes-opplevelsen», både på plate og på scenen.

Konserten presenteres av TimeOut Agency.

Billettpris
350,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
09.03.23
Kjøp billett