Ingrid Olava

Support: Ævestaden

15 år etter sin debut, er Ingrid Olava nå tilbake med sitt mest personlige album noensinne: «Livets EP (eller sanger om folk som kommer og går)». Dette er et album som gir deg knyttneve i magen - og en god klem på samme tid.

Ingrid Olava har tatt en naturlig pause fra musikken i noen år, men hun har alltid hatt musikken i hjertet sitt. Nå har hun valgt å synge på norsk, og dette har gjort låtskrivingen mer personlig og direkte enn noen gang før. Det nye albumet er en direkte refleksjon av hennes livserfaringer, som både inkluderer tap av hennes mor og fødselen til hennes to barn.

Ingrid Olava sin krystallklare stemme og enorme formidlingsevne har gjort henne til en ekte nasjonalskatt, og nå kan du oppleve henne live på scenen. Hun vil fremføre noen av sine nye sanger, inkludert «Ingenting Er Over» og «826», som vil åpne og avslutte «Livets EP», som slippes 1. september.

Aevestaden Anne Marte Aure web

Ævestaden er lange koraler, moderne tekster, poplåter og et lydbilde som ikke er redd for hverken det klare, skitne, elektroniske eller tradisjonelle. Den svensk-norske trioen er aktuelle med sin andre fullengder, «Solen var bättre där», som slippes 22. september.

Foto (Ævestaden): Anne Marte Aure

Billettpris
400,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
10.09.23
Kjøp billett