Insense

På tidlig 2000-tallet florerte det av metalband av høy kvalitet i Norge. En av de vakreste blomstene i denne buketten het Insense.

Fra den selvtitulerte debutplata i 2002 til deres siste verk, “De:Evolution” i 2014, turnerte bandet de fleste hjørner i vårt langstrakte land, i tillegg til de mørkeste avkroker nedover i Europa. Knallhard musikk og brutale konserter som resulterte i brukne ben og knekte gitarhalser, virket dagligdags for Follo-kvartetten.

Lovordene haglet, og etter den Spellemann-nominerte plata “Burn In Beautiful Fire” fra 2011, ble bandet et vanlig navn å se på festivalplakatene. Året ble avsluttet med en omfattende arenaturné sammen med In Flames, Ghost og Trivium.

Men så, i 2014, rett etter deres siste utgivelse – som etter planene skulle bli deres gjennombrudd, ble det plutselig helt stille. En krise innad i gruppa resulterte i et avbrekk på ubestemt tid.

Det skulle ta fem år før bandet nølende takket ja til en gjenforeningskonsert på et utsolgt Vaterland i Oslo. Deres første konsert etter avbrekket gav bandet spillegleden tilbake så vel som viljen til å fortsette.

Så kom pesten... Mens verden sto stille, møttes gamle kollegaer i øvingslokalet og jammet frem nye låter.

Halvannet år senere er verden i ferd med å komme tilbake til normalen, og for å markere at det er ti år siden nevnte “Burn In Beautiful Fire” ble sluppet, kommer Insense tilbake for en kveld her hos oss på Parkteatret.

Kanskje med et par nye verk i skreppa, kanskje med gamle låter som aldri har blitt testet live. Kanskje med noen gjester. Kanskje ikke? Hvem vet.

Velkommen!

Billettpris
290,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
25.05.22
Kjøp billett