Oslo World

J Noa

Med rå tekster og direkte sceneframtoning har J Noa klart å sjarmere et internasjonalt publikum på kort tid. Nohelys Jimenez ble født i San Cristobal i Den dominikanske republikk. Hun ble oppdratt i et nabolag der tekst og dans sto sentralt. Det ga mersmak. Etter å ha lagt ut flere videoer hvor hun rappet og deltok i en rekke battles, ble hun et kultfenomen som også folk i bransjen, inkludert en rekke veteranrappere, fikk øynene opp for.

Etter å ha signert hos Sony Music Entertainment, var hun også med i den første utgaven av dokumentarserien «Mi Barrio», som handler om den nye generasjonen innenfor latinsk urban musikk. I 2023 gjorde hun en viral opptreden hos NPRs Tiny Desk-konserter samme uke som hun mottok sin første latinske GRAMMY-nominasjon for beste sangrap/hiphop på «Autodidacta», tittelnummeret fra hennes anerkjente debut-EP, Autodidacta.

J Noas musikk spenner over forskjellige hjemlige sjangere som bachata, merengue típico og dembow. Tekstene hennes dreier seg om den sosioøkonomiske virkeligheten i Den dominikanske republikk. Hun er blitt en talsperson for ytringsfrihet, lik rett til utdanning og mot korrupsjon.

Kunstnerskapet er i stadig utvikling, og ambisjonene stiger - men uansett hva fremtiden bringer for J Noa, blir den kompromissløs. 30. oktober kan hun oppleves på Parkteatret!

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Foto: Edgar Nuñez

Billettpris
240,- / 190,- +AVG. (A-KORT / HONNØR / STUDENT)
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
30.10.24
Kjøp billett