Janove

med band

13. august slapp Janove albumet «Det Sorte Karneval» til strålende mottakelse. Dagbladet mente det var hans beste album siden Kaizers Orchestra var på alles lepper, og ga det terningkast fem. Subjekt mente at albumet nær sagt var et mesterverk.

Dørene åpner kl. 20, konsertstart kl. 21.

Høsten 2021 gjorde han sin største turné som soloartist og avsluttet med et utsolgt DNB Arena foran 5000 publikummere på hjemmebane i Stavanger. Både Bergens Tidene og Stavanger Aftenblad var begeistret og trillet femmere.

«Det låter storslått, mektig og herlig pompøst»

– BT

«Herlig dekadent, kjempestemning og fryktelig groovy»

– Stavanger Aftenblad

Etter omsider å få lov å spille musikken live på store, tette og svette rockekonserter igjen, opplevde Janove og bandet at høstturneen var alt for kort. Så nå, med flere utsolgte konserter og strålende anmeldelser i bagasjen, forlenger de turneen og gjør 20 konserter i mars 2022.

«Ærlig talt så har vi jobbet så godt og lenge med denne platen, og fått så glimrende respons på våre få, men store konserter i høst, at det føltes helt rart å stoppe. Så jeg sa til band, crew og booking at dette showet er vi nødt for å fremføre for flere her i landet.», sier Janove.

«Jeg kan love publikum en av de beste rockekonsertene de kommer til å se i år, med noen av de beste musikerne som finnes, og med den beste stemningen du kan tenke deg fra publikum. Det har jeg ingen problem med å love fordi vi har jo nettopp gjort de seks konsertene på releaseturnéen og ble blåst av banen av responsen fra publikum! Tipper publikum også har ventet ganske lenge på å få ut litt energi og rockefølelser igjen. Bandet og jeg reiser for å se på publikum, så får vi håpe så mange som mulig tar turen ut for å se på oss. Slikt blir det fest av!», avslutter Janove.

Med seg på både album og turné har han et stjernelag av musikere – Mattias Hellberg og Dag Sindre Vagle på gitarer, Børge Fjordheim på trommer, Gulleiv Wee på bass og Micke Lohse på tangenter. Janove lover stort rockeshow med bandet!

«Vi har ventet og ventet, nå kan bandet og jeg endelig treffes igjen, spille sammen og lage høyt, tett og svett rockeshow til et stort publikum uten begrensninger! Jeg tenker at vi kaster alle hemninger, både band og publikum, så gir vi oss selv lov til å feire at en ny, større og lysere dag endelig har kommet! Bli med på festen! Kom ut på konsert!» sier han.

Konserten presenteres av TimeOut Agency.

Billettpris
450,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
09.03.22
Kjøp billett