Jazzaid 20-årsjubileum

Adam Douglas og Mathias Eick

For 20. år på rad inviterer Jazzaid til en kveld med vakker, tilgjengelig og melodiøs jazz, fremført av noen av landets mest interessante artister innen sjangeren. Under årets konsert kan du oppleve Adam Douglas og Mathias Eick live.

JAZZAID er skapt for å gi gode opplevelser til publikum og samtidig samle inn penger til en organisasjoner som kan gi gode opplevelser til andre. Denne gangen er vi stolte av å samarbeide med TV-aksjonen, som vil motta hele overskuddet av arrangementsinntektene.

I år går inntektene til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Adam Douglas

Adam Douglas er en musiker fra USA bosatt i Norge. Doublas ga ut debutalbumet «I May Never Learn» på Grappa. I 2016 vant han Baltic Song Contest, og årets etter deltok han i Stjernekamp på NRK, en musikkonkurranse han også vant. I 2021 mottok han Spellemannpris i klassen blues, da for sitt fjerde album, «Better Angels». Under Notodden Bluesfestival ble han tildelt NBFs Bluespris for 2022.

Under årets Jazzaid, vil du få oppleve blues/jazz-versjon av Adam Douglas.

Mathias Eick
Mathias Eick er yngste sønn i en meget musikalsk familie. Hans hovedinstrument er trompet, som han begynte å spille da han var seks år gammel. Eick er en del av bandet Manu Katché, og har ofte opptrådd med Jaga Jazzist og Trondheim Jazzorkester (blant annet med Chick Corea). På hans merittliste, er også innspillinger med band som Turbonegro, DumDum Boys, Motorpsycho, Bigbang og D´Sound, og han har turnert med blant andre Jan Gunnar Hoff Group, Mike Stern og Thomas Dybdahl.

På Jazzaid stiller Mathias Eick med sin kvintett, og det vil bli hentet låter fra hans fem utgivelser, bla. kritikerroste «Ravensburg».

Andreas Ulvo (keyboard)
Johnny Sjo (bass)
Mathias Eick (trompet)
Pål Hausken (trommer)

Dette blir Jazzaid på sitt mest magiske og melodiøse – velkommen!

Billettpris
390,- / 250,- +avg. (Student)
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
26.10.22
Kjøp billett