Oslo World & YLTV

Jelassi + L1NA + Cherie Mwangi

Oslo World og YLTV teamer opp igjen, etter fjorårets suksesskonsert her på huset! 5. november blir en kveld av de sjeldne, med Jelassi, L1NA & Cherie Mwangi + DJ: Nora Mamdu på scenen. Kjenn din besøkelsestid, det blir shut down!

Jelassi
Svensk rapkomet

Den svenske rapperen Jelassi skapte seg en plass i ny svensk hiphop, da hun i 2018 stjal showet som gjest på Michel Didas låt «20 Lax». Senere samme år fulgte hun opp med låter som «Inte konsti», «Keff båt» og «Powerpuffstil» før debut-EPen «Port 43» kom i 2019. Slik etablerte hun seg som en av Sveriges heiteste artister, en status som ble bekreftet da hun både ble nominert til Årets nykomling og Årets musikkvideo på Grammisgalan i 2020, og fikk prisen for Fremtidens artist på svenske P3 Guld i 2021. I Norge kjenner vi henne også gjennom samarbeidet med Musti og GABIFUEGO på låta «Fuego», men det er åpenbart at vi har mer i vente. Vi ser frem til å få en av Skandinavias mest lovende artister til Oslo World i år.

L1NA
L1NA er bare 21 år, men har allerede blitt signert på Mack Beats og Fille Danzas plateselskap La Vie Music. Med låter som «BEKVÄM», «Trauma», «OuOu» og «No Straps» har hun skapt et navn for seg i Sverige, og med bangeren «Vem kan ta den», med Jelassi, har blitt en gjenganger også i Norge. Debut-EPen er på vei, og alt tyder på at det er en fremtidig stjerne som besøker Oslo World for aller første gang.

Cherie Mwangi
Alle snille jenters alter ego

Fryktløs, skamløs og grensesprengende! Cherie Mwangi er et av de store nye talentene på den norske rapscenen. Hun fikk major label-debuten sin i fjor med singelen «Handsfree», ledsaget av en video regissert og klippet av artisten selv. Den var en intensjonserklæring og handlet om å plassere unge kvinner i førersetet og oppfordre dem til å ta kontroll over egen kropp og seksualitet. Hun beskriver seg selv som «alle snille jenters alter ego», og er blitt sammenlignet med artister som Megan Thee Stallion og Saweetie, men med en særnorsk vri. Mwangi har fulgt opp debuten med flere knallåter hvor hun både rapper på norsk og engelsk. På Oslo World spiller hun på samme scene som den svenske stjerna Cherrie. Det blir garantert et av festivalens høydepunkter.

Nora Mamdu
Med klubbkonseptet GYMMEN startet hun sin karriere som DJ i 2014. Dette bød på mange muligheter, klubbkonsept i Trondheim, gigs i utlandet, booking, samt å turnere med både OMVR og Myra. Hun har også vært innom Radio Nova, samme gjengen i Nova Amor. Etter endt studie ble hun plukket opp av Universal Music Norge.

Billettpris
280,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
05.11.22
Kjøp billett