JLNii & Venner

JLNii, Wavy Marley, Robin T, Steve Kuling og Nani kommer sammen for å fyre opp stemningen og levere en kveld fylt med energi og lidenskap.

JLNii tar deg med på en musikalsk reise gjennom en unik blanding av sjangre. Med sin utrolige stemme og scenetilstedeværelse, vil han trollbinde publikum fra første tone.

Wavy Marley vil få deg til å danse med sin dynamiske og fengende sound, som kombinerer det beste fra hiphop og R&B.

Robin T er en ekte entertainer som sørger for at du har det gøy fra start til slutt. Med sin karisma og enestående rapferdigheter, vil han ta stemningen til nye høyder.

Nani har siden dag en vist hvordan man gjør ting på egenhånd. Fra Tøyen til Spotify og fra Oslo til Europa. Låten «Se På Meg» var Nani sin første singel og det ble fort en klubb favoritt som endte på en femteplass på Viral 50 - Norway! Nani har flere millioner avspillinger på Spotify og musikken hans snakker for seg selv.

Og la oss ikke glemme Steve Kuling, en up and coming rapper fra Hamar, som virkelig vet hvordan man skal få folk til å bevege seg på dansegulvet. Med sin blendende miks av old school-hiphop og fast flow, vil han skape en atmosfære du ikke vil glemme med det første.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve JLNii, Wavy Marley, Robin T, Steve Kuling og Nani på en og samme scene.

Billettpris
0,- (U20) / 150,- (forsalg) / 200,- (i døra)
Dørene åpner
18:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
16.08.23
Kjøp billett