Jonathan Roy

Support: Portair

Kanadiske Jonathan Roy besøker Oslo og Parkteatret 19. mai! Hans sjelfulle vokal og fengende låter fanger enhver publikummer, og vi gleder oss veldig til å oppleve han live!

19:00 Dørene åpner
19:30 Portair
20:30 Jonathan Roy

Jonathan Roy er inspirert av musikere som John Mayer og Ray LaMontagne, og musikken er av den sort som fungerer vel så bra på dager hvor du er full av energi og vil synge og danse med dine venner, som på dager hvor du er i det mer melankolske og emosjonelle hjørnet.

Etter tre album, «What I've Become» (2009), «Found My Way» (2010) og «La Route» (2011), og en rolle i den populære franske musikalen «Don Juan», signerte Jonathan med Corey Harts Siena Records for sitt album «Mr. Optimist Blues» i 2017. Skiva toppet listene i Kanada, og selv om han var takknemlig for suksessen, ønsket Jonathan en mindre polert lyd. Det var da en livsendrende idé slo ham: Han endte opp med å lage videoer hvor han spilte nedstrippede versjoner av nye sanger, inkludert «Keeping Me Alive». Låtene tok helt av på nettet, og Jonathan har nå over 400 000 YouTube-abonnenter og over 50 millioner streams bare på Spotify.

«Jeg kobler mye mer med det jeg gjør nå fordi det kommer rett fra hjertet mitt og ikke fra noen andre steder. Jeg gikk helt min vei. Det er skummelt som faen, men det føltes veldig bra. Jeg følte at hvis jeg mislyktes, ville det være 100% min feil, og jeg ville ikke kunne skylde på noen andre. Det var spennende.»

Vi gleder oss til å høre Jonathan Roys fantastiske vokal og låter på Parkteatret 19. mai.

Konserten presenteres i samarbeid med All Things Live.

Billettpris
260,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
19.05.24
Kjøp billett