Joy Crookes

Avlyst

Konserten med Joy Crookes 22. februar er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert.

Du trenger ikke trenger å foreta deg noe, men pga. stor pågang hos Ticketmaster kan det ta opptil 60 dager før pengene er tilbake på konto. NB: Serviceavgifter refunderes ikke.

---

Britiske Joy Crookes har en helt nydelig stemme, og har raskt blitt en av Storbritannias mest spennende nye artister. I midten av oktober slipper hun den etterlengtede debut-LPen SKIN, og 22. februar kan hun oppleves live på Parkteatret!

Bare 22 år gammel har hun skaffet seg en enorm og lojal fanbase, og har bemerket seg som en viktig og innflytelsesrik del av ny britisk musikk. Etter å blitt nominert til Brits Rising Star-prisen, ble Joy en av de mest populære artistene i 2020 og solgte ut sin debutkonsert i Storbritannia på få timer.

Joys unike tilnærming til historiefortelling, kombinert med hennes smittende karisma, har gjort henne til en verdsatt ny stemme musikalsk. Hun bruker kreativiteten som et verktøy for å forstå sin egen identitet, sin plass i verden og forholdet til den.

I oktober slipper hun debut-LPen SKIN, som er en samling sanger bygget og finpusset gjennom ungdomsårene og i begynnelsen av tjueårene – deretter finjustert under de mest turbulente omstendighetene i fjor. Ved å berøre temaer som mental helse, relasjoner og politikk med nåde og følsomhet, har Joy skapt det som bare kan beskrives som et virkelig spesielt arbeid – som både er perfekt for øyeblikket og helt tidløst.

Konserten presenteres av All Things Live.

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
22.02.22
Kjøp billett