JUNO

Support: Mörmaid

Juno har etablert seg som et solid liveband innenfor den europeiske musikkscenen, med konserter og festivaler over hele kontinentet. Den uvanlige besetningen – med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer – gir musikken et umiskjennelig og karakteristisk preg. Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og et eksperimentelt tonespråk, med rap og fengslende improvisasjon.

JUNO spiller to konserter denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

21:00 Dørene åpner
21:30 Konsertstart


Lenge før debutalbumet kom i butikkhyllene, hadde JUNO allerede rukket å spille på steder som Edinburgh Jazz & Blues Festival, Chris Beetles Gallery i London, Vinterjazz i Århus, og by:Llarm, Trondheim Calling, Kongsberg Jazzfestival og Moldejazz her hjemme i Norge. Høsten 2017 var de også plukket ut til å være med på Oslo Jazzfestivals «Nordic Showcase».

I det JUNO debuterte med singelen «Mike» i januar 2019, var bandet allerede et av landets mest ettertraktede liveband. Debutalbumet «Young Star» ble sluppet i januar året etter, og fikk enormt gode anmeldelser fra norsk og utenlandsk presse. Til tross for koronapandemiens begrensninger på turnévirksomhet, holdt bandet det gående med utsolgte konserter, live-streams foran tusenvis av seere, og ikke minst den digitale showcase-festivalen SIM São Paulo, rettet mot det Sør-amerikanske markedet.

Høsten 2022 er Juno endelig tilbake med ny musikk. Den eksplosive singelen «Run, Hun» er første av en rekke singler fra bandets kommende album «Myriad Path».

Mörmaid er en konstant utforskende skikkelse i elektropopens verden, og en ustoppelig kraft mellom det eksperimentelle og det fengende.

Med en sterk sans for rytmisk energi og harmonisk driv, personlige tekster og en eterisk stemme, skaper Mörmaid musikk som er hypnotisk, følsom og med en uimotståelig puls, som tar deg til fange.

I fjor høst ga Mörmaid ut sin andre EP, «Push Pull», som ble sluppet på Beat Palace Records.

Foto: Markus Nymo Foss

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18 år
Dato
31.03.23
Kjøp billett