Kaja Gunnufsen

Support: Synne Sørgjerd

Kaja Gunnufsen presenterer og turnerer «INTERIØR OG DØD». Ni låter med Kaja Gunnufsens karakteristiske skråblikk og vindskeive popmusikk er ferdigstilt og klar for både fysisk og digital nytelse i september. I kjølevannet av albumslippet, venter en etterlengtet turné, og denne starter på Parkteatret 28. september.

19:00 Dørene åpner
19:30 Synne Sørgjerd
20:30 Kaja Gunnufsen

I vinter kom Kaja Gunnufsens første singel på hele seks år, og på «Jazzing med Kaja» ble det kjapt klart at det var liten tvil om at dette er en artist som har brukt pausen godt.

På en liten setning ble de siste seks årene snedig oppsummert. «Tenk at jeg har blitt tobarnsmor, tenk at influencer er et ord.» Resten av albumet er fullpakket med Kajas unike perspektiver på de store og små tingene, og hennes tekstformat og fraseringer har modnet med stil siden forrige gang.

Til høsten kommer altså det etterlengtede albumet, hennes første siden 2016, og det har fått tittelen «Interiør og død». Albumet er produsert i samarbeid med Kenneth Ishak, og slippes fredag 15. september.

Med sitt karakteristiske perspektiv og tilnærming til popmusikk, er Kaja endelig tilbake der hun skal være. Siste singel ut, «Dommedag», er en sommerlåt som bare Kaja kan lage, like mørk og misantropisk som den er fjærlett og dansbar.

«Så typisk min uflaks å skulle få barn samtidig som vi nærmer oss dommedag».

Synne web

Synne Sørgjerd
Mindre grining, mer klining. Hvis Kaja Gunnufsen var større i kjeften, Raga Rockers var en søt jente med oppmerksomhetsbehov og Cezinando ikke var rapper, da får du Synne Sørgjerd, som med radikal åpenhet og bra ass veldig gjerne har lyst til å fortelle deg en historie som er sann!

Liker du elgitar? Drøye lyriske vendinger? Da er dette artisten for deg. Temaer som følelsen av utilstrekkelighet og angst for at ting ikke er sånn som man tror eller ønsker de er, står sentrale, i håp om at resolusjonen skal være at det i enden ordner seg for snille jenter. Norge trenger dårligere forbilder og Synne Sørgjerd bistår med glede.

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
28.09.23
Kjøp billett