Kanaan

Support: PHOENIX

Kanaan er et psykedelisk rockeband med base i Oslo. Bestående av Ask Vatn Strøm på gitar, Ingvald André Vassbø på trommer og Eskild Myrvoll på bass.

Bandet har spilt 100 konserter i Norge og Europa, og i skrivende stund gitt ut fem album. Kjent for sine energiske konserter og den musikalske bredden, som favner fra fri jazzrock og psykedelia til krautrock og tung stonerrock. De tre allsidige medlemmene er også å se i prosjekter som Mall Girl, Juno, Daufødt og Soft City.

Oslo-bandet har siden 2019 turnert i en rekke land i Europa, spilt på store norske festivaler som Øyafestivalen og by:Larm og vunnet en Spellemann i kategorien rock for albumet «Earthbound».

«Musikken er beinhard, men dynamikken er absolutt til stede også, ungdommelig, frisk, kompromissløs og forteller oss om et kollektiv som ikke blir stoppa av tjukke murvegger eller andre hindre av kraftig dimensjon. Rock for jazzfolk eller jazz for rockere – Kanaan kan definitivt snakke til mange.»

– Nettavisen

«Inspired by bands such as Colour Haze, Hawkwind, Elder, Motorpsycho and Acid Mothers Temple, Earthbound serves up plenty of surprising twists and turns, beautiful and mellow passages and masterful musicianship. Although never flashy, the whole album is a showcase of the three wildly talented musicians as they plough their way through enormous riffs and thunderous grooves.»

– Maximum Volume Music

Phoenix foto Juliane Schutz

Hva får du hvis du tar Jimi Hendrix Experience, bytter ut bassgitaren med en barytonsaxofon, og blander musikken med soundtracket fra gamle westernfilmer og elektriske jazz-elementer fra 70-tallet?

PHOENIX!

Denne ferske trioen spiller forrykende konserter, og ønsker å formidle kjærlighet og glede gjennom sprudlende samspill, groovy riff og episke soloer. Den varme utstrålingen og den unge, sultne energien, gjør PHOENIX til et band det er verdt å få med seg på konsert!

I slutten av mars slapp de debutalbumet, «Under the Sun» på Sonic Transmissions Records.

Foto (Kanaan): Gonçalo Carvalho
Foto (Phoenix): Juliane Schütz

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
05.05.23
Kjøp billett